Wij laten graag een aantal van onze studenten aan het woord over hun ervaringen met TamaOnline.

Abdullah Mohamed Hadido

Eerst volgde ik een inburgeringscursus bij een andere school en ik vond het heel moeilijk. Ik had bij elke les een andere docent waardoor de lessen telkens anders werden gegeven dan ik verwachtte en dat viel me tegen.

Toevallig had ik op Facebook een advertentie van TamaOnline gezien en ik heb contact opgenomen. Alles werd duidelijk aan mij uitgelegd. Ik heb ook gezien dat er meer dan een afdeling binnen de school beschikbaar is waar je met al je vragen terechtkunt: technische, onderwijskundige, financiële en financiële.

Persoonlijk werd ik heel goed door de school begeleid en binnen een jaar merkte ik dat mijn Nederlands verbeterd is en was ik niet meer bang om Nederlands te praten.

Ik werd ook door de docenten goed geholpen en vooral door de docenten van ONA. Zij zorgen ervoor dat ik al mijn examens kan halen. Daarom vind ik deze woorden heel weinig om deze school te bedanken en ik beschouw het kader van Tama als mijn familie.

Ahmad Brim

De cursisten worden tijdens hun studie van alle kanten door de school gesteund.

Ahmad Shammout

Ik werk bij verschillende AZC's en ik raad daar iedereen aan om bij TamaOnline in te schrijven.

Arin Abdulmannan

Ik vertel graag over mijn ervaring met TamaOnline en ik zeg mijn kennissen dat ze met een gerust hart bij TamaOnline kunnen inschrijven.

Online studeren is niet de eerste keuze voorde meeste van ons nieuwkomers, maar door TamaOnline en het team is mijn mening over online studeren veranderd. Omdat je als cursist de juiste aandacht krijgt van het supportteam, zorgt TamaOnline er echt voor dat je taalvaardigheid verbetert.

Je merkt ook dat jouw doel wat betreft taal en werk belangrijk is voor de school. Met een goede, vriendelijke en snelle manier worden onze vragen beantwoord. Daarom ben ik heel blij dat ik mijn inburgeringscursus bij TamaOnline is gevolgd.

Aref Al Saadi

De cursisten van TamaOnline worden door de school heel goed gesteund en geholpen.

Maher Haj Omar

TamaOnline heeft een goed support team.

Mayada Alhakim

Eerst twijfelde ik om bij TamaOnline in te schrijven. Daarna ontdekte ik dat het echt heel anders is dan mijn verwachtingen, en toen ik met hoofdstuk 1 klaar was, was mijn aarzeling verdwenen.

Ik was er bang voor dat ik met een online cursus mijn woordenschat niet goed kon uitbreiden. Maar door de herhaling van lessen en de Interactieve Lessen bleek dat heel makkelijk.

Tijdens mijn studie bij TamaOnline werd ik meteen gebeld als ik vertraging opliep met mijn studie. Ze kwamen met goede oplossingen. Dat motiveert mij om verder te studeren.

De technische problemen die ik soms had werden door de technische afdeling van TamaOnline altijd binnen twee uur opgelost.

De cursus ONA was super goed; de uitleg van de Arabische docent was perfect en duidelijk.

Roula Alkafre

Deze school steunt studenten heel goed en wij raden alle vluchtelingen aan om daar in te schrijven.

Mohamed Bahjat Labadi

Deze school steunt studenten heel goed en wij raden alle vluchtelingen aan om daar in te schrijven.

Neima Oumer Ali

Ik volg mijn inburgeringscursus bij TamaOnline en heb gemerkt dat de school perfect is en de docenten veel ervaring hebben. Ze weten precies hoe mijn studiesituatie is waardoor ze de juiste aandacht aan mij kunnen geven, zoals duidelijke uitleg over het systeem en technische zaken. Als ik een vraag of studieprobleem heb word ik meteen door de school geholpen.

Eerlijk gezegd zie ik dat alle medewerkers van alle afdelingen professioneel zijn en de juiste diensten bieden. Ze zorgen er altijd voor dat ik mijn examens makkelijk kan halen. Ik ben alle medewerkers van TamaOnline dankbaar.

Rania Knaah

TamaOnline geeft grote steun aan haar cursisten.


  • TamaOnline
    ​Vestiging:
    Europalaan 16,
    2408 BG Alphen aan den Rijn, See-Map